't Hof van Campe - cluster 5 & 6

Beuningen - Ewijk
Actueel aanbod

€ 232.500,- tot € 565.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 187m2
Kaveloppervlak
136 - 527m2
Inhoud
385 - 787m3

Over dit project

Landelijk wonen in rust met ruimte en weids uitzicht binnen het Rijk van Nijmegen. Een bijzonder nieuwbouwproject met ongekende mogelijkheden: dat is 't Hof van Campe.

't Hof van Campe groeit uit tot een volwassen woonwijk met veel enthousiaste nieuwe bewoners die hier echt hun nieuwe thuis hebben gevonden. Leuke mensen die samen genieten in deze prachtige nieuwe woonbuurt en veel nieuwe vriendjes voor de kinderen. 't Hof van Campe biedt het beste van twee werelden: genieten van de dorpse landelijke rust en het bruisende leven van de Nijmeegse binnenstad. De ideale combinatie!

Wonen in 't Hof van Campe voelt bijna als wonen op het platteland. De oer-Nederlandse uiterwaarden, met water, graslanden, wilde planten en boomgaarden, bevinden zich op een steenworp afstand. Natuurgebieden, agrarische gronden en bebouwd land wisselen elkaar af. Een landelijke omgeving die rust en ontspanning brengt, en zorgt voor sfeer en recreatiemogelijkheden.

In ’t Hof van Campe kun je heerlijk genieten van de rustige en groene omgeving. Maar wist je dat je ook zo weer midden in de bruisende stad staat? Van je eigen voordeur tot hartje Utrecht binnen een uur met de auto en zelfs maar tien minuten rijden voor een bezoekje aan Nijmegen! Als je de auto liever laat staan kun je ook altijd met het openbaar vervoer op pad. Zo kom jij op welke manier je maar wilt altijd snel op je bestemming aan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Hof van Campe - cluster 5 & 6
Koopwoningen
39
Prijs
€ 232.500,- tot € 565.500,-

Locatie

Stel je vraag

Contact

Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
St. Canisiussingel 19
6511 TE Nijmegen
melissa.van.der.wielen@hansjanssen.nl
http://www.hansjanssen.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Beuningen.

Aanmelden