De Kroon - Beuningen, 12 prachtige appartementen

Beuningen - Beuningen
Actueel aanbod

€ 287.000,- tot € 459.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
93 - 148m2
Inhoud
306 - 400m3

Over dit project

Heerlijk wonen in Beuningen: 12 prachtige appartementen!

De Kroon:
Middenin het centrum van Beuningen, op de hoek van de Alexiastraat en de Schoolstraat, vormt zich een markante woongelegenheid in de vorm van 10 appartementen en 2 topappartementen, De Kroon.

De Kroon wordt verdeeld over 5 woonlagen. De centrale hal komt aan de Alexiastraat: hier neemt u de lift of de trap naar uw eigen verdieping. Alle appartementen hebben eigen parkeergelegenheid. De 2 topappartementen hebben ieder een stallingsgarage voor twee auto’s. Er zijn verschillende type appartementen beschikbaar, variërend van appartementen van 93 m2 tot 148 m2.

Elk appartement heeft een lichte, ruime woonkamer met een schuifpui naar eigen terras of balkon, waarop u in alle rust kunt genieten van de zon terwijl de dynamiek van het centrumleven aan u voorbijtrekt. De keuken, twee slaapkamers, een prettige badkamer, een apart toilet en een inpandige berging maken de appartementen helemaal compleet.

Het moderne Beuningen, gelegen aan de Waal, is een jonge gemeente met een rijke historie. De directe omgeving kenmerkt zich door ongerepte natuur, eeuwenoude boerderijen, molens en kastelen.

Het kloppend hart van de gemeente is het vernieuwde winkelcentrum, waar alles te vinden is. Trendy kledingboetiekjes en andere mooie winkels, supermarkten en ambachtelijke specialisten, maar ook gezellige horecagelegenheden. En voor wie dat nog niet genoeg is, ligt het bruisende centrum van de universiteitsstad Nijmegen binnen handbereik. Niemand hoeft zich hier te vervelen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kroon - Beuningen, 12 prachtige appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 287.000,- tot € 459.500,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Beuningen.

Aanmelden