Karmijn Fruithof - Winssen

Beuningen - Winssen
Toekomstig aanbod

€ 720,- p.m. tot € 895,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 113m2
Kaveloppervlak
130 - 195m2
Inhoud
412 - 436m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Vier spiksplinter nieuwe woningen te huur aan de Karmijn in het fraaie nieuwbouwplan De Fruithof in Winssen.

De Fruithof ligt aan de zuidkant van Winssen tussen de Leegstraat, de Bongerd, de Notenboomgaard en de Van Heemstraweg. Het is rustig wonen in Winssen, een kerkdorp van de gemeente Beuningen, midden in de natuur van boomgaarden, weilanden en uiterwaarden. Centraal gelegen in het land van Maas en Waal met de stad Nijmegen op ca. 10 kilometer afstand. Winssen heeft haar echte dorpse karakter behouden en biedt je naast rust en ruimte, alle belangrijke voorzieningen op loopafstand, o.a. basisschool, grote supermarkt, sportclubs, dorpshuis, huisarts. Een gemoedelijk landelijke sfeer op korte afstand van uitvalswegen A50 Den Bosch-Arnhem en A73 Nijmegen-Venlo.

Indeling:
De woning is ingedeeld met een complete keuken aan de voorzijde voorzien van een gaskookplaat met schouwkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. Tuingerichte woonkamer en een royale trapkast. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet gelegen. Op de ruime zolderverdieping met dakraam tref je de aansluiting voor witgoed en opstelling van CV-installatie. Je dient zelf nog wel zorg te dragen voor de afwerking van de muren en de vloeren (excl badkamer en toilet).
In de zonnige achtertuin staat een berging voor de onder andere de stalling van fietsen etc., tuinaanleg voor rekening van huurder.
De woningen worden standaard voorzien van zonnepanelen, waardoor het energiegebruik wordt beperkt.

Bijzonderheden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar, hierna voor onbepaalde tijd;
* Eén maand borg;
* Servicekosten € 50,= per maand voor gebruik zonnepanelen.
* Wanden, vloerbekleding en raambekleding voor rekening huurder;
* Verwachting oplevering is 01 februari 2020;
* Verhuur geschiedt op basis van een inkomenscheck, de inkomenseis is ongeveer 3,5 maal de maandhuur als bruto gezamenlijk inkomen.

Interesse?
Inschrijfformulieren zijn op te vragen via ons kantoor.
Zodra je alle stukken hebt aangeleverd zullen we de aanvraag in behandeling nemen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Karmijn Fruithof - Winssen
Huurwoningen
4 (waarvan 4 beschikbaar)
Huurprijs (p.m.)
€ 720,- tot € 895,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Beuningen.

Aanmelden