't Hof van Campe

Beuningen - Ewijk
Actueel aanbod

€ 289.500,- tot € 479.500,-

Over dit project

Dit is je laatste kans om te wonen in 't Hof van Campe, want de laatste 2 clusters - cluster 7 & 8 - komen eraan! Wonen in het 't Hof van Campe is wonen in het buitengebied van Ewijk en Beuningen. Een unieke wijk, die bestaat uit rust, open landschappen, zicht op het water, maar toch dichtbij de dorpen Ewijk en Beuningen en de stad Nijmegen.

Cluster 7 bestaat uit 23 fraaie woningen: 9 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. Er is gekozen voor een aansprekende stijl met mooie geveldetails. Ook bij dit cluster is er veel aandacht voor ruimtelijkheid: er komt volop groen in de wijk en veel ruimte rondom de woningen. Door de ruimtelijke opzet wordt dit een zeer kindvriendelijk woonhofje. Je hebt hier echt het gevoel van vrij en landelijk wonen.

Met cluster 8 van ’t Hof van Campe worden nog eens 20 prachtige woningen gerealiseerd. De nadruk ligt op twee-onder-een-kapwoningen (18 stuks). Daarnaast komen er 2 royale vrijstaande woningen. Ook met dit laatste cluster wordt een groen, ruimtelijk en kindvriendelijk woonhofje gecreëerd. Dit is de perfecte plek om heerlijk landelijk te wonen en iedere dag weer van de rust en natuur te genieten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Hof van Campe
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26
Prijs
€ 289.500,- tot € 479.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Beuningen.

Aanmelden