Koningsdaal 19 stadvilla's

Beuningen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 375.000,- tot € 1.200.000,-

Over dit project

Wonen direct aan de Waal – dat kan in Koningsdaal!
Op één van de mooiste plekken van Nijmegen wordt momenteel het laatste stukje Koningsdaal gebouwd. Hier worden 19 stadsvilla's en 2 prachtige appartementencomplexen gerealiseerd, allemaal met uitzicht op de Waal en de iconische brug De Oversteek. De stadsvilla’s worden voorzien van complete wand- en vloerafwerking én een aangelegde tuin. Je hoeft alleen nog zelf de lampen en gordijnen op te hangen!

Wil jij aankomende zomer al verhuizen naar een stadsvilla op deze prachtige locatie aan de Waal en nabij het centrum van Nijmegen? Dat kan! Bekijk het actuele woning aanbod, er zijn nog enkele stadsvilla's en appartementen beschikbaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koningsdaal 19 stadvilla's
Koopwoningen
19
Prijs
€ 375.000,- tot € 1.200.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Beuningen.

Aanmelden