Den Elt

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Beuningen - Ewijk
Archief

€ 405.000,- tot € 670.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 200m2

Over dit project

Ruim wonen aan het hart van het gezellige dorp Ewijk? Met nieuwbouwproject Den Elt komen er 22 prachtige vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige (semi)bungalows bij! De woningen gaan naar verwachting in april 2021 in verkoop.

Kindvriendelijk, ruimtelijk en gunstig gelegen ten opzichte van de Ewijkse voorzieningen én omliggende steden als Nijmegen: dat is nieuwbouwproject Den Elt in een notendop. Den Elt ligt in een ruimtelijk opgezette wijk, met weinig doorgaand verkeer en veel groen en speelgelegenheden. Door de nabijheid van de snelwegen A50 en A73 is de ontsluiting in alle windrichtingen goed. Je bent altijd snel op je plek van bestemming, of dit nu Nijmegen, Arnhem, Wageningen of een andere plaats is!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Den Elt
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 22 beschikbaar
Prijs
€ 405.000,- tot € 670.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Beuningen.

Aanmelden